Riječ ravnatelja2018-10-05T10:50:38+00:00

Obrazovanje nije slučajnost, ono je proces!

Dobrodošli na web stranicu privatne osnovne škole Hugo Kon s pravom javnosti. Nadamo se da su Vam informacije o našoj školi korisne i da ćete pregledavajući naše stranice dobiti sliku o jedinstvenom spoju prekrasnih učenika, ambicioznih djelatnika i posvećene zajednice koji čine našu školu tako posebnom. Privatna osnovna škola Hugo Kon je visoko kvalitetna obrazovna ustanova koja je ponosna na svoje multikulturalne raznolikosti i razinu izvrsnosti koje postiže. Mi gradimo zajednicu učitelja i nastavnika usmjerenih na jedinstveni put svakog djeteta, ali i sami smo doživotni učenici koji nastoje dovesti do najviše točke potencijal svakog učenika. Posvećeni smo radu koji će našim učenicima donijeti ne samo prvorazredni odgoj i obrazovanje, već i pozitivnu promjenu u životima kroz iskustvo koje ovdje stječu.

NAŠA MISIJA JE OSIGURATI DA SVI NAŠI UČENICI ISKORISTE PRILIKU KAKO BI U OKVIRIMA SVOJIH MOGUĆNOSTI POSTIGLI IZVANREDNE REZULTATE ZAHVALJUJUĆI JEDINSTVENOM OBRAZOVNOM OKRUŽENJU, KULTURNIM RAZNOLIKOSTIMA I VISOKIM ETIČKIM VRIJEDNOSTNIMA.

„Oduševljeni smo novim mogućnostima i radujemo se izazovima koji se nalaze pred nama kako u ovoj godini, tako i u godinama koje dolaze. Bilo da ste se tek upoznali sa našom školom, predškolskim programom ili ste na neki način već bili dio naše male zajednice, prihvatite naš poziv da nam se pridružite u procesu građenja bolje budućnosti za nove naraštaje.“

SANJA PETRUŠIĆ GOLDSTEIN

v.d. ravnatelja